Τσίπρας: στο Μαξίμου μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε!

293
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Τσίπρας: στο Μαξίμου μπαίνει όποιος θέλει

“Καλύτερα να τον έκρυβαν στο Μαξίμου” λένε σήμερα ακόμη κι αυτοί που δεν θα τον “μαυρίσουν” στις εθνικές εκλογές.

Διότι πήγε για μαλλί στον ΣΚΑΙ και τον κούρεψαν με τη ψιλή η Σία κι ο Αλέξης. Για παράδειγμα όταν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ ρώτησαν τον “άχαστο” και σκαφάτο Τσίπρα για τον φίλο του Παππά, τον Μανώλη Πετσίτη, καλύτερα να τον έπαιρνε ο Καρτερός που τον παρακολουθούσε πίσω από τις κάμερες και να τον φυγάδευε, παρά που τον άφησε να πει αυτά που είπε.

“Αφορά έναν άνθρωπο που δεν είχε ούτε καν τη θέση συμβούλου, αλλά βρέθηκε επί της προσκολλήσεως” είπε ο απερχόμενος Τσίπρας, ο οποίος στη συνέχεια τα έκανε χειρότερα: «στο Μαξίμου μπαίνει όποιος θέλει».

Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια θλιβερή υπόθεση σε ότι αφορά τον άνθρωπο αυτό. «Προσπάθησε να αξιοποιήσει το γεγονός ότι ήταν οδηγός για να πουλήσει τις γνωριμίες του. Αν το μόνο που έχουν καταφέρει να βρουν είναι ο κ. Πετσίτης είμαι πολύ ευτυχής» είπε και… ελάλησε ο Τσίπρας. Και εις ανώτερα!