Σε καταγγελία της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, «για την παρεμπόδιση των εργασιών της σημερινής συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής  για την τραγωδία των Τεμπών, κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής» προχώρησε ο εισηγητής της πλειοψηφίας στην επιτροπή Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Όπως δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, η κυρία Κωνσταντοπούλου «επέδειξε αυταρχικότητα, αντιδημοκρατική και αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά. Εκτόξευσε απειλές εναντίον βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Η, δε, πρακτική της να λαμβάνει αυθαίρετα και παράνομα τον λόγο, επιχειρώντας να φιμώσει τους συναδέλφους βουλευτές, όταν έχει εξαιρεθεί από μέλος της (εξεταστικής), ξεπέρασε κάθε όριο.

Η αντιδημοκρατική συμπεριφορά, η τυμβωρυχία και ο ευτελισμός των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, έχει ονοματεπώνυμο: Ζωή Κωνσταντοπούλου» παρατήρησε ο κ. Τσαβδαρίδης.

«Τόσο καιρό, με αποκορύφωση τη σημερινή της συμπεριφορά, διεκδικούσε το μονοπώλιο του να είναι συγκλονισμένη, ενώ το μόνο που κάνει είναι να εκμεταλλεύεται απάνθρωπα μια ανείπωτη τραγωδία» προσέθεσε ο κ. Τσαβδαρίδης και προειδοποίησε ότι «η ακραία αυτή συμπεριφορά της δεν θα περάσει. Οι αλήθειες θα ακουστούν όσο και αν η κυρία Κωνσταντοπούλου προσπαθεί με τυμβωρυχική διάθεση να καπηλευτεί τον πόνο των συγγενών των θυμάτων».