Μπορεί να μη θέλουν να θέσουν θέμα διαγραφής του και να αρνούνται να  παραπέμψουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας τον Στέφανο Κασσελάκη, όπως ζητάει η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου – υποστηρίζοντας ότι της άσκησε bullying– εν τούτοις, στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ό,τι μπορούν, σε επίπεδο οργάνων, για να του δείξουν ότι δεν τον θέλουν. Έτσι φέρονται διατεθειμένοι να τον… τρολάρουν με το θέμα του πόθεν έσχες.

Το ενδεχόμενο να τεθεί ως προϋπόθεση για τις υποψηφιότητες, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών, η ύπαρξη πόθεν έσχες αναμένεται να συζητηθεί στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος που συνεδριάζει στην Κουμουνδούρου. Ανεξαρτήτως της απόφασης και μόνο το γεγονός ότι τίθεται στο τραπέζι των συζητήσεων αυτό το θέμα δείχνει ευθέως προς την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη.Βέβαια αυτό δεν… τιμά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που σύσσωμα πριν από τις ευρωεκλογές έβγαιναν να τον στηρίξουν για το μπακαλόχαρτο που είχε παρουσιάσει σε ένα προεκλογικό σόου που είχε στήσει στη Θεσσαλονίκη, βάζοντας κάποια στοιχεία σε ένα Excel. 

Μάλιστα, τότε τα ίδια στελέχη επιτίθεντο σε όλους όσοι μιλούσαν για το θέμα αυτό. Είναι τα ίδια στελέχη που υποστήριζαν πως δεν είχε λόγο να κάνει σχετική δήλωση παρά τις προβλέψεις της νομοθεσίας.Οπως και να έχει όμως το γεγονός πως το βάζουν στο τραπέζι δείχνει τις… προθέσεις τους, αν όχι όλων των περισσοτέρων εκ των στελεχών που λαμβάνουν μέρος στα όργανα του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε πως κατέθεσε αρχική δήλωση πόθεν έσχες μετά τις ευρωεκλογές, εν τούτοις ουδείς γνωρίζει τι περιλαμβάνει αυτή και κατά πόσο δύναται να γίνει αποδεκτή ως κίνηση από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ εφόσον τεθεί αυτή η προυποθεση.