Μια φωτογραφία που ανέβασε ο Υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης και υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Θεσσαλονίκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, στους προσωπικούς του λογαριασμούς στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, έχει τον ιδιαίτερο συμβολισμό της.

Στη φωτογραφία, από την εκδήλωση στο Ζάππειο για την Ε.Ε., απεικονίζονται στην πρώτη σειρά οι τρεις πρωθυπουργοί (δύο πρώην κι ένας νυν) κ.κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Στη δεύτερη σειρά, απεικονίζεται ο κ. Καλαφάτης.

Ποια η σχέση των τεσσάρων; Ο κ. Καλαφάτης, όπως κι ο ίδιος επισημαίνει στην ανάρτησή του, είχε την εμπιστοσύνη και των τριών! Διετέλεσε υπουργός και με τους τρεις πρωθυπουργούς! Υφυπουργός Ανάπτυξης και Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης επί Κώστα Καραμανλή, Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος στην κυβέρνηση Σαμαρά και, τώρα, Υφυπουργός Εσωτερικών, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Κάτι που σίγουρα αποτελεί ρεκόρ, καθώς μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού οι συνάδελφοί του που έχουν στο βιογραφικό τους κάτι ανάλογο.