Τρεις κι ο κούκος οι διαμαρτυρόμενοι κατά Βορίδη!

180
cretalive.gr

Έψαχναν να βρουν τρόπο για να κάνουν εντύπωση οι αριστεροί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Βορίδη στην Κρήτη!

Τι κινητοποιήσεις προανήγγειλαν, τι έψαξαν να βρουν κόσμο στα χωριά, κανείς δεν θέλησε να τους ακολουθήσει. Έτσι οι ελάχιστοι «σύντροφοι» πήραν τη ντροπή τους και έφτασαν μέχρι το Επιμελητήριο Ηρακλείου όπου γινόταν η σύσκεψη για τα προβλήματα των ελαιοπαραγωγών αλλά και των υπολοίπων αγροτών του νησιού.

Τα αστυνομικά μέτρα ελάχιστα με μια διμοιρία της ΥΜΕΤ όλη κι όλη να περιμένει να ολοκληρωθεί η σύσκεψη. Όμως οι «σύντροφοι» έπρεπε να κάνουν κάτι για να δηλώσουν την παρουσία τους. Με τα δυο πανώ τους στα χέρια οι 13, όλοι κι όλοι, «επαναστάτες ποπολάροι» έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να δείξουν ότι υπάρχουν. Τελικά ούτε αυτό δεν το κατάφεραν, παρά τα όσα προσπάθησαν να γράψουν αριστερές ιστοσελίδες, αφού με λίγα σπρωξίματα λάκισαν από το σημείο.

Βέβαια κάποιοι… ευαίσθητοι έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι έπεσε ξύλο και δακρυγόνα. Τα οποία ούτε είδαν ούτε… μύρισαν οι δεκάδες εκπρόσωποι φορέων μέσα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου όπου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τους εξηγούσε τα μέτρα που λαμβάνει ήδη η κυβέρνηση για να ανακουφιστούν οι αγρότες από τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τους τελευταίους μήνες στη Μεγαλόνησο.

Και βέβαια υπήρξε και η άλλη περίπτωση που σίγουρα χρήζει επιστημονικής μελέτης. Μια χούφτα αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί είχαν στήσει μπλόκο σε μηχανήματα ΑΤΜ στον κεντρικό πεζόδρομο του Ηρακλείου και απαγόρευαν στους πολίτες να κάνουν κινήσεις των λογαριασμών τους για να διαμαρτυρηθούν με αυτό τον τρόπο για την επίσκεψη Βορίδη στην Κρήτη!

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr