Αργά χθες το βράδυ αστυνομικοί του Α.Τ. Αρεόπολης και του Γυθείου εντόπισαν ακόμα 33 μετανάστες στην επαρχιακή οδό Αρεόπολης – Καλαμάτας, κοντά στο χωριό Χοτάσια στο δήμο Ανατολικής Μάνης.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για 26 άνδρες ,6 γυναίκες και 1 ανήλικη.

Ακόμα 33 μετανάστες εντοπίστηκαν το βράδυ στη Χοτάσια της Μάνης – Ανάμεσά τους και μια ετοιμόγεννη γυναίκα
Μεταφέρθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου, όπου φιλοξενούνται προσωρινά, ενώ μία εγκυμονούσα γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αρεόπολης, στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, τελικά όμως κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στο Αττικό Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς όπως έκανε γνωστό, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καλαμάτας, ο διευθυντής του κέντρου Υγείας Αρεόπολης Ανάργυρος Μαργόλης είναι ετοιμόγεννη.

Επίσης, ένας 12χρονος που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης από χθες, διεκομίσθη στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Αγία Σοφία Αθηνών για περαιτέρω νοσηλεία.

Ακόμα 33 μετανάστες εντοπίστηκαν το βράδυ στη Χοτάσια της Μάνης – Ανάμεσά τους και μια ετοιμόγεννη γυναίκα
Συνολικά, πλέον στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου φιλοξενούνται προσωρινά 80 μετανάστες, ύστερα και από τους 47 που βρέθηκαν χθες στη δύσβατη παραλία Αρφίγκια.

Παράλληλα συνεχίζονται η καταγραφή τους από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Γυθείου καθώς και οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν βρίσκονται και διακινητές ανάμεσα τους.