Την παρουσίαση του νέου βιβλίου του έκανε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου «Μίκης Θεοδωράκης». Πρόκειται για το «Ταξίδι σε σένα», εκδόσεων Καλέντη και είναι το πέμπτο κατά σειρά βιβλίο του, στις σελίδες του οποίου ο κ. Κωνσταντάτος συνδιαλέγεται με τους ανθρώπους και μοιράζεται μαζί τους γνώσεις και απόψεις, τις οποίες καλλιέργησε μέσα από προσωπική μελέτη και βιώματα. Είναι μία προσωπική αφήγηση και τα κεφάλαια του βιβλίου αποτελούν το άθροισμα των εμπειριών και των στιγμών της ζωής του σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στο πολιτικό σκηνικό.

Την παρουσίαση του βιβλίου χαιρέτησε μέσω τρίλεπτου βίντεο, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος στάθηκε τόσο στον δήμαρχο όσο και στον συγγραφέα Γιάννη Κωνσταντάτο.

Παρών στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στις κοινές αξίες που τον ενώνουν με τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, καθώς και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος μάλιστα ανέφερε πως διάβασε το βιβλίο μέσα σ’ ένα βράδυ.

Ο ίδιος ο συγγραφέας εστίασε στον άνθρωπο και στάθηκε ιδιαίτερα στις αποτυχίες που δυναμώνουν και πεισμώνουν. Μάλιστα αναφέρθηκε στην ήττα που γνώρισε το 2010, λέγοντας πως τότε κατάλαβε ότι πρέπει να αλλάξει ο ίδιος.

Αποσπάσματα από το «Ταξίδι για σένα» διάβασε η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου.