Το έβαλε στα πόδια ο ΣΥΡΙΖΑ

150
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή (22/7) συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής σχετικά με την παραπομπή του Δ. Παπαγγελόπουλου στη δικαιοσύνη για τη σκευωρία Novartis.

Το «κλου» όμως της βραδιάς ήταν η αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από την αίθουσα μετά και την ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος κατάφερε να αποδομήσει όλα τα επιχειρήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το απόστημα έσπασε. Η κάθαρση είναι στα χέρια σας. Μέχρι τέλους-Ποτέ ξανά!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Πρωθυπουργός σε μία ομιλία από καρδιάς

Ήταν τέτοιος ο πανικός των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που μετά την δυναμική ομιλία Σαμαρά ακολούθησαν οι Βούτσης και Τζανακόπουλος στο βήμα οι οποίοι δεν μπορούν να… συμμαζέψουν τίποτα.

Χαρακτηριστική ήταν η ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου ο οποίος ξεμένοντας από επιχειρήματα ανέφερε πως «δεν θα νομιμοποιήσουμε, δεν θα αποδεχτούμε, να γίνουμε παρακολουθητές της πολιτικής αθλιότητας εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων, σας αφήνουμε μόνους σας να το ευχαριστηθείτε» και αμέσως μετά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την αίθουσα, ρίχνοντας ουσιαστικά «λευκή πετσέτα»…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr