Ποσό που ανέρχεται σε 21 εκατομμύρια ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του Eurojackpot στην αποψινή κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 21:15. 

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 19:00, στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Η κατάθεση δελτίων γίνεται τόσο στους πάγκους εξυπηρέτησης των καταστημάτων ΟΠΑΠ, όσο και μέσω της εφαρμογής OPAP Store App. 

Όλες οι κληρώσεις του παιχνιδιού, κάθε Τρίτη στις 21:15 και Παρασκευή στις 21:00, πραγματοποιούνται στο Ελσίνκι. Τα βίντεο των κληρώσεων είναι διαθέσιμα στο YouTube κανάλι του eurojackpot.com. 

Κέρδη έως και 120 εκατομμύρια ευρώ 

Στο Eurojackpot, το οποίο ξεκίνησε το 2012, συμμετέχουν ακόμα 18 χώρες εκτός της Ελλάδας. Με κληρώσεις κάθε Τρίτη και Παρασκευή, το νέο παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει έπαθλα που ξεκινούν από 10 εκατομμύρια ευρώ και φτάνουν έως και 120 εκατομμύρια ευρώ. 

Στις υπόλοιπες συμμετέχουσες χώρες, υπάρχουν συνολικά 12 κατηγορίες κερδών. Στην Ελλάδα ωστόσο καθιερώθηκε μια επιπλέον κατηγορία κερδών για τους παίκτες που προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο. 

Πώς παίζεται το Eurojackpot 

Στο δελτίο του Eurojackpot υπάρχουν 6 στήλες συνολικά, με κάθε στήλη να περιλαμβάνει 2 πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Οι παίκτες επιλέγουν τουλάχιστον 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο, από το 1 έως το 50, και τουλάχιστον 2 αριθμούς στο δεύτερο πεδίο, από το 1 έως το 12.

Έχουν, επίσης, τη δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, συμμετοχής σε συνεχόμενες κληρώσεις, καθώς και συμπλήρωσης ομαδικού δελτίου.