Γυρίζοντας πίσω στο (όχι και τόσο μακρινό) 2019 διαβάζει και θυμάται κανείς τι έλεγε το δίδυμο Τσίπρα-Καρτερού και αναρωτιέται μήπως ζουν στο δικό τους παράλληλο σύμπαν.

Ο “άχαστος” έλεγε ότι «δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να κερδίσει ο Μητσοτάκης τις εθνικές εκλογές» και την Κυριακή των εκλογών του ήρθε κεραμίδα 8,5 μονάδων. Συγκεκριμένα, 39,85% και 158 έδρες πήρε η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ 31,53%.

Ο Καρτερός το Σάββατο πριν των εκλογών σε τραπέζωμα που έκανε ο “άχαστος” στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που καλύπτουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακούστηκε να λέει ότι οι εκλογές είναι “ντέρμπι”. Σαν τη Vox Pop ένα πράγμα.

Τα ίδια λένε και σήμερα. “Μειώνεται” η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ.: τώρα πως το διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ “γίνεται” μείωση αυτά μόνο οι τσιπροκατεροί το ξέρουν), θα “κερδίσει” ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές κι άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Μάλιστα ο στενός συνεργάτης του “άχαστου” έγραψε σε ένα κλαψερό πόνημα στην “Αυγή” για τη “σίγουρη νίκη” του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.  Ο μπαγάσας όμως το τερμάτισε γράφοντας ότι το κόμμα που έχει αρχηγό τον “άχαστο”, μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή.

Επιμύθιο: Μ΄ αυτά που γράφει ο Καρτερός για τον “άχαστο” της Κουμουνδούρου, μας ήρθε στο μυαλό ο μύθος του Αισώπου με την πονηρή και κοψονούρα αλεπού που όλες τις θέλει κοψονούρες.