Το ακαταλόγιστο δεν πάει στα βουνά…

191
Βαρουφάκης: «Δεν ξέρω αν ο Ρουμπάτης της ΕΥΠ παρακολουθούσε ή όχι» tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Δεν ξέρω πόση και αν έχουν πλάκα όσα κατά καιρούς δηλώνει ο Βαρουφάκης, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες και με δεδομένη την καθολική αποδοχή των μέτρων που έχει πάρει ο Μητσοτάκης να λες ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει… «κατανοήσει ούτε το είδος ούτε το μέγεθος της κρίσης», δείχνει ότι το ακαταλόγιστο δεν πάει μόνο στα βουνά.

Ενίοτε καταλαμβάνει και βουλευτικούς θώκους ως επιβράβευση των… κόπων και των θυσιών που εν λόγω κύριος- ως υπουργός του της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου όσοι θυμούνται- προσέφερε στη χώρα και στους πολίτες της.

Είναι προφανές ότι συνεχίζει να κάνει χαβαλέ και είναι εμφανές ότι αισθάνεται υπέροχα με τον εαυτό του ώστε να παραδίδει μαθήματα οικονομίας και να κάνει συστάσεις. Δεν είναι ο μόνος, αλλά είναι μοναδικός.

Είναι ακόμα ένα «asset» που μας άφησε η πρώτη φορά Αριστερά ώστε να μην τη ξεχάσουμε ποτέ. Τουλάχιστον αυτός σε σχέση με κάτι άλλους κατσαπλιάδες είναι ευγενής. Κάτι είναι κι αυτό, έστω κι αν μας στοίχισε μερικά εκατομμυριάκια κι ένα μνημόνιο.

Easy Writer

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr