Τι να μας πεις βρε Λάππα…

174

Δεν τον ξέραμε τον Σπυρίδωνα Λάππα, εκ Καρδίτσης ορμώμενο, αλλά τον μάθαμε λόγω της συμμετοχής του στα υποτίθεται σκάνδαλα που ερευνούσαν οι εξεταστικές που έστηνε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τρέφει με σανό τους οπαδούς του ώστε να μην ασχολούνται με την… φιλολαϊκή πολιτική του Μαξίμου.

Αυτός λοιπόν ο γραφικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για να μας μιλήσει για τη Novartis. Αφού λοιπόν έπλεξε το εγκώμιο της Γιάννα Παπαδάκου, λες και την γνώριζε χρόνια και παρακολουθούσε τη δουλειά της στην ερευνητική δημοσιογραφία,προσπάθησε να υπερασπιστεί το ηθικό πλεονέκτημα της δικής του Αριστεράς. Δηλαδή της Αριστεράς των σκευωρών και της Αριστεράς της Δεξιάς που συνυπηρέτησε με τους “προοδευτικούς” Καμμένους και Παπαγγελόπουλους.

Η ομιλία του σε συνδυασμό με τη γλώσσα του σώματός του θα ήταν ένα χαριτωμένο σκετσάκι, αν η όλη υπόθεση δεν μύριζε από μακριά ότι πρόκειται για μια κακοστημένη σκευωρία. Αυτή προσπάθησε να υπερασπιστεί ο Λάππας χωρίς ως αναμενόταν να μας πει γιατί επί δύο χρόνια ο ίδιος και το κόμμα του διασύρουν τους πολιτικούς που ενέπλεξαν χωρίς στοιχεία. Μας είπε για κάτι γιατρούς, για την Ινδία, για την Ιταλία, αλλά για την ταμπακιέρα… τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ. Τι να μας πεις ρε Λάππα…

ΥΓ: Ο Λάππας έκανε λάθος στν αίθουσα; Γιατί αν καταλάβαμε καλά η συζήτηση αφορούσε τη σύσταση προανακριτικής για τον Παπαγγελόπουλο. Και εκείνος αντί να μας πει για τον τέως αναπληρωτή υπουργό, ίδρωσε να μας πείσει ότι η Παπαδάκου είναι φοβερή ρεπόρτερ.

Easy Writer

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr