Θετικοί στον κορωνοϊό άλλοι 4 πολίστες

16
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΣτις 8 κορυφαίες ομάδες του κόσμου οι γυναίκες

Μετά το κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική Ανδρών (Μανώλης Πρέκας) η κολυμβητική ομοσπονδία ανακοίνωσε την Κυριακή (2/08) άλλα τέσσερα νέα κρούσματα σε μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, χωρίς να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.

Οι διεθνείς υποβλήθηκαν σε τεστ COVID-19 το Σάββατο (1/08) και ένα 24ωρο αργότερα έγιναν γνωστά τ΄ αποτελέσματα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΟΕ, τέσσερις ακόμη πολίστες έχουν προσβληθεί από τον ιό. Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και πολύ καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους.

Αντίθετα, αρνητικά βγήκαν όλα τα τεστ που έγιναν στα μέλη της Εθνικής γυναικών, η οποία επίσης προετοιμαζόταν στο ίδιο κολυμβητήριο, του Αγίου Κοσμά, όπως επίσης και αυτά που υποβλήθηκε το προσωπικό του συγκεκριμένου κολυμβητηρίου. Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την προσεχή Τρίτη (4/8) σε όλους, προκειμένου να υπάρχει οριστική επιβεβαίωση ή μη των κρουσμάτων.

«Όλα γίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα», τόνισε ο γιατρός της ΚΟΕ και μέλος της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ για την πανδημία του covid-19, ο Γιώργος Μαρίνος.

Να σημειωθεί ότι το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά θα παραμείνει κλειστό για να γίνει απολύμανση, ενώ επίσης ακυρώθηκαν όλα τα καμπ προετοιμασίας των προεθνικών ομάδων Νεανίδων και Παίδων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν αυτές τις μέρες στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr