Με κυνηγετική καραμπίνα σκότωσε την 42χρονη γυναίκα του ο 38χρονος που ακολούθως έστρεψε το ίδιο όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε. Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι το ανδρόγυνο βρισκόταν σε διάσταση, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων οι δύο δεν συγκατοικούσαν κατά το τελευταίο έτος.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα όπου εντόπισαν σε λουτρό αίματος τον άντρα και την γυναίκα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 38χρονος δράστης και αυτόχειρας ήταν αστυνομικός. Μαρτυρίες αναφέρουν ακόμη ότι ο δράστης και αυτόχειρας φέρεται να περίμενε να φύγουν τα παιδιά με το σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 42χρονη με τα παιδιά τους, την πυροβόλησε και έπειτα αυτοκτόνησε.

Επικοινωνία με τα υπουργεία Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας είχε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, ώστε να υπάρξει άμεσα μέριμνα για την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών της οικογένειας.