Θεοδωρικάκος: Η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ είναι μία φωνή από το χθες

by MANIFESTO

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σχολιάζοντας στον «ΘΕΜΑ 104,6» τη στάση της Κουμουνδούρου στο θέμα του Κουφοντίνα. «Οι νόμοι είναι για να εφαρμόζονται από όλους, κακώς η αξιωματική αντιπολίτευση επέλεξε αυτό το θέμα για να δημιουργήσει τεχνητή πόλωση« δήλωσε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και επισήμανε ότι «η χώρα χρειάζεται ενότητα και σχέδιο για να προχωρήσει».

«Δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν άκουσα τον κ. Δρίτσα να λέει όσα λέει», συνέχισε στο σκεπτικό του ο κ. Θεοδωρικάκος, «είναι λυπηρό η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ να είναι μία φωνή από το χθες». «Οφείλει η αξιωματική αντιπολίτευση και ο αρχηγός της να καταδικάσουν με απόλυτο και σαφή τρόπο φωνές διχαστικές και απομονωμένες από την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων» προσέθεσε.

«Η Δημοκρατία και το Κράτος-Δικαίου δεν εκβιάζονται, δεν πρέπει να επιτρέψουν από τον κ. Κουφοντίνα να πάρει καμία ζωή, ούτε καν τη δική του» κατέληξε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα