Ο Κώστας Λακαφώσης, πραγματογνώμονας που εκπροσωπεί τις οικογένειες των θυμάτων τηςτραγωδίας στα Τέμπη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για να μιλήσει σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Παρότι η συζήτηση επικεντρώθηκε στα στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί αλλά και για τα fake new που ακούγονται γύρω από την υπόθεση, ωστόσο, στον αέρα σημειώθηκε μια στιγμή έντασης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Τάσος Τεργιάκης έθεσε ερωτήματα σχετικά με ορισμένα τεχνικά ζητήματα της έρευνας, όμως ο Κώστας Λακαφώσης αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, κάνοντας λόγο για «αφελείς συζητήσεις».

«Από τις εικόνες που μας περιγράφετε, επειδή φαντάζομαι ότι είναι και κάποια πλαστικά μέρη αυτά τα μπλε που βλέπουμε εκεί, κι επειδή έχω ακούσει να λέτε ότι αυτό το “μανιτάρι” ήταν 80 μέτρα ύψος, 40 μέτρα περίμετρο, δεν θα έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί κι αυτά;», ήταν η ερώτηση του Τάσου Τεργιάκη που έφερε τη σύγκρουση με τον Κώστα Λακαφώση, ο οποίος σχολίασε: «Με όλο το σεβασμό, δεν μπορούμε να κάνουμε τεχνική συζήτηση στον αέρα. Δεν έχετε την τεχνική γνώση και την επάρκεια, δεν έχετε τα στοιχεία. Αυτό δεν θα το κάνουμε. Αφελείς συζητήσεις δεν θα κάνω στον αέρα, με συγχωρείτε».

«Μια ερώτηση σας έκανε ο συνάδελφος», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Κώστα Λακαφώση να απαντά: «Δεν θα ήθελα να προσβάλω κανέναν, με συγχωρείτε, δεν εννοούσα αυτό. Ο καθένας στο ίντερνετ μπορεί να γράψει το μακρύ του και το κοντό του».