Τέλος τα ψέματα για την Τουλουπάκη: Εισαγγελικό “όχι” στην προσφυγή της

1084

Εισαγγελικό “όχι” στην προσφυγή Τουλουπάκη! Απορριπτική είναι η πρόταση της εισαγγελέως, Αλεξάνδρας Κοσμά, στην προσφυγή που κατέθεσε η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, προκειμένου να κυρηχθεί άκυρη η προδικασία και η δίωξη (για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα) που άσκησε σε βάρος της ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ευάγγελος Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz η κυρία Κοσμά καταρρίπτει έναν προς έναν τους ισχυρισμούς της Ελένης Τουλουπάκη η οποία αντέτεινε ότι ο φάκελος της ποινικής έρευνας που διενήργησαν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου είχε αρχειοθετηθεί καθώς το πόρισμα Σοφουλάκη προηγήθηκε μιας ημέρας του πορίσματος Ζαχαρή. Πλέον το βάρος πέφτει στον εισηγητή ο οποίος θα προτείνει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το οποίο και θα έχει τον τελευταίο λόγο σχετικά με την τύχη της προσφυγής της κας Τουλουπάκη.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της κ. Τουλουπάκη ασκήθηκε ποινική δίωξη με βάση την παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Ζαχαρή, ενώ ο έτερος συνάδελφός του Λάμπρος Σοφουλάκης, με τον οποίο διενήργησαν την έρευνα είχε τη γνώμη ότι η δικογραφία πρέπει να αρχειοθετηθεί ως προς την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr