Τατσόπουλος για Ραχήλ: Αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας

by news

Με καταιγιστικό ρυθμό συνεχίζονται οι οργισμένες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απέναντι στην αδιανόητη και πρωτοφανής ενέργεια της Ραχήλ Μακρή να εκφράσει την χαρά της (!) για τον αδόκητο θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη.

Αμέσως μετά την είδηση για τον αιφνίδιο θάνατό του, η Ραχήλ Μακρή έκανε μια υβριστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας τα εξής στο facebook:

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ…κάφρος που με έβριζε μας άδειασε τη γωνιά»!

Ανάμεσα στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ενέργεια της, ήταν και αυτή και του γνωστού συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος δεν έκρυψε την οργή του.

Συγκεκριμένα ανέφερε για τη Ραχήλ Μακρή:

«Η ΥΒΡΙΣ

Ειλικρινά, ζητάω συγγνώμη γι’ αυτήν την ανάρτηση. Εάν μπορούσα να επισυνάψω μια προειδοποίηση, δεν θα ήταν “Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά”, θα ήταν “Απομακρυνθείτε όλοι”. Θα μου επιτρέψετε επίσης να αγνοήσω το φύλο του συγκεκριμένου ατόμου. Είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άνδρας, μου είναι αδιάφορο, αν όχι αποπροσανατολιστικό -για εμένα θα είναι “αυτό το θλιβερό υποκείμενο”, γένους ουδετέρου. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο, λοιπόν, δεν διάβασε ποτέ την “Αντιγόνη” -και αν την διάβασε, δεν πήρε χαμπάρι Χριστό. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο επιτέλεσε τη μεγαλύτερη ύβρι από τις ύβρεις: δεν σεβάστηκε έναν προ ολίγων ωρών νεκρό, μόνο και μόνο επειδή ο νεκρός, όσο βρισκόταν εν ζωή, της ασκούσε κριτική, όπως ασκούσε κριτική και σε αναρίθμητους άλλους, όπως -εξίσου γενναία- ασκούσε κριτική και στον εαυτό του. Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας».

 

petr_tats

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα