Καρφιά Τασούλα κατά ΣΥΡΙΖΑ: Να μην μπλέκει τη Βουλή στην κομματική αντιπαράθεση

by news

Την έντονη αντίδραση του Κωνσταντίνου Τασούλα, προέδρου της Βουλής, προκάλεσε η ανακοίνωση-καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν απόλυση δικηγόρου από τη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ζήτημα εκ του μη όντος προσπάθησε να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή  την μη ανανέωση από την Βουλή  της σύμβασης, που είχε λήξει, δικηγόρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ την μη ανανέωση την μετέφρασε σε απόλυση. Στο πλαίσιο αυτής της στρεψοδικίας επιτέθηκε στην κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και στην ίδια την Βουλή των Ελλήνων.

Απάντηση στα όσα υπεστήριξε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής  κ. Κωνστίνος Τασούλας  επισημαίνοντας το αυτονήτο. Ο κ. Τασούλας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Καλό θα ήταν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α να μην εμπλέκει τη Βουλή στην κομματική αντιπαράθεση.  Μία σύμβαση που έληξε και δεν ανανεώθηκε δεν είναι απόλυση και μία ετήσια σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών δεν είναι γιουρούσι».

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα