Τα «ψίχουλα», ο Ευκλείδης και τα… ροφήματα

66
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Πέτσας τρολάρει Ευκλείδη: μέχρι και ο Τσακαλώτος πήρε μειωμένο ΕΝΦΙΑ

Κλαίει και οδύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τα «ψίχουλα» που όπως υποστηρίζει μοιράζει η κυβέρνηση αλλά ξεχνά τα όσα ο τσάρος της κυβέρνησης Τσίπρα έλεγε προεκλογικά.

Φρόντισε όμως να του τα θυμίσει ο Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των συντακτών. Θύμισε λοιπόν πως ο Αλέξης Τσίπρας φρόντισε να μοιράσει προκαταβολικά το διαθέσιμο δημοσιονομικό χώρο. Υπενθύμισε και τη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στις 14 Μαΐου ότι «δεν υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο ούτε για τα ροφήματα στο Υπουργείο», σχολιάζοντας μάλιστα χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους πως «δεν είχε να σας κεράσει ούτε καφέ εάν πηγαίνατε στο Υπουργείο Οικονομικών».

Και απαντώντας επί της ουσίας τόνισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρόλα αυτά κατάφερε να δημιουργήσει δημοσιονομικό χώρο, να καλύψει το δημοσιονομικό κενό που είχε καταγραφεί, να προχωρήσει σε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 22%, να δώσει ενισχυμένο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, να στηρίξει τη ΔΕΗ και τα ΕΛΤΑ και πέραν όλων αυτών να δώσει σε 200.000 νοικοκυριά έκτακτο βοήθημα.

 

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr