Τα ορφανά του Στάλιν ψάχνουν “πατερούλη”

99

Σύμφωνα με τα non paper της Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Τσίπρας θα εστιάσουν, στο εξής, την αντιπολιτευτική τους τακτική, σε δύο θέματα: την πανδημία και τον πτωχευτικό κώδικα.

Σε συριζαική μετάφραση αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουν αφενός τις επιθέσεις στον λαμπρό επιστήμονα Σωτήρη Τσιόδρα και αφετέρου θα κατηγορούν ολημερίς και ολονυχτίς την κυβέρνηση (βλ.fake news) ότι δήθεν “παίρνει τα σπίτια του κοσμάκη”.

Το γεγονός ότι αυτή η αντιπολιτευτική τακτική( ο Θεός κι ο διάολος να την κάνουν τακτική) δεν αποδίδει, δεν περνάει ούτε ως υποψία από το μυαλό των ορφανών του Στάλιν, που ονειρεύονται “εμφυλίους”, “διώξεις” και “επιστροφή στην εξουσία”.

Προφανώς γιατί όλα αυτά τα “ορφανά” της δήθεν αριστεράς, έχουν ως Ευαγγέλιό τους τα λόγια του “πατερούλη” Ιωσήφ Στάλιν: το όπλο των πολιτικών είναι η λήθη των λαών.

Με λίγα λόγια, θέλουν να λησμονήσει ο λαός τα έργα και τις ημέρες του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ. Να λησμονήσουν οι πολίτες τον διχασμό που έσπειραν, τον άκρατο λαϊκισμό και τα ψέμματα που αράδιαζαν επί 4 1/2 χρόνια, μαζί με τους ψεκασμένους των ΑΝΕΛ.

Συμπέρασμα: Θεέ μου, από πού γλιτώσαμε τον Ιούλη του 2019.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr