Τα φασιστοειδή, τύπου Χίου, δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία και στη Δημοσιογραφία

by Manifesto

Τα παραδημοσιογραφικά “πιστόλια” και ο υπόκοσμος που τα καθοδηγεί και τα στηρίζει δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας, ούτε στην Δημοσιογραφία.

Η λούμπεν “δημοσιογραφία”, τύπου Χίου, δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ανεκτή.

Τα “αρρωστημένα” πρωτοσέλιδα και οι δολοφονίες χαρακτήρων δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με απάθεια από τον δημοσιογραφικό και πολιτικό κόσμο.

Οι εκβιασμοί και τα ρατσιστικά “ρεπορτάζ” από το ρυπαρό και ακροδεξιό “Μακελειό” θα πρέπει ΧΘΕΣ να απασχολήσουν την ΕΣΗΕΑ και τους πολιτικούς. Κυρίως όμως θα πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά την ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία μόνο “τυφλή” δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι απέναντι στις απειλές, στους εκβιασμούς στα ρατσιστικά παραληρήματα του Χίου και στα σεξιστικά “ρεπορτάζ” του “δημοσιογράφου” Χίου.

Κοντολογίς, δεν μπορεί μια ευνομούμενη πολιτεία να παρακολουθεί με απάθεια τη δράση παραδημοσιογραφικών πιστολιών. Δεν μπορεί να ανέχεται τους υμνητές του Παπαδόπουλου, του Μιχαλολιάκου, του Κασιδιάρη και  άλλων νεοναζιστικών φιδιών. Δεν μπορεί. Οι μηχανισμοί υπάρχουν, το ίδιο και οι νόμοι. Ας εφαρμοστούν!
ΥΓ. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε με το οργισμένο σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος αναφερόμενος στο εξιτήριο που πήρε από το νοσκομείο ο Χίος έγραψε στο twitter: «Περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη! Η απαράδεκτη επίθεση εναντίον του δεν τον ‘αθωώνει’ για τις αθλιότητες που έχει διαπράξει…».
TOMANIFESTO

Σχετικα Αρθρα