Τα everest, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τη γνωστή ιστοσελίδα Vegan Times, συμμετείχαν στο Vegan Corner του Healthy Life Festival, του μεγαλύτερου φεστιβάλ «Ευ Ζην».

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, που διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo από τις 12 έως τις 14 Απριλίου, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο everest Smoothie Spot.

Στο νέο αυτό πόστο, που εισάγεται τις επόμενες ημέρες σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας στην Αττική, οι πελάτες του everest θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από μια σειρά γευστικών και υγιεινών συνταγών, που συνδυάζουν φρούτα και λαχανικά με γάλα ή φυσικό χυμό και άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως βρώμη ή λιναρόσπορο, αλλά και να δημιουργήσουν τη δική τους αγαπημένη συνταγή.

Το everest Smoothie Spot στο Vegan Corner του φεστιβάλ, τράβηξε την προσοχή του κοινού, προσελκύοντας πολλούς επισκέπτες, οι οποίοι έσπευσαν να δοκιμάσουν τέσσερις πρωτότυπες συνταγές smoothies που προετοιμάζονταν «on the spot» και να ενημερωθούν για το σύνολο των vegan προτάσεων της αλυσίδας.