Τα «έψαλαν» στον Σημίτη

151
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Σημίτης: Όχι άλλες

Μπορεί να εγκατέλειψε επί της ουσίας την ενεργό πολιτική εδώ και δεκαπέντε χρόνια, μετά τις εκλογές του 2004 οπότε και ηττήθηκε από τον Κώστα Καραμανλή αλλά ο Κώστας Σημίτης παραμένει… στις καρδιές των Ελλήνων.

Αν και κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να δίνει γραμμή καλώντας τον κατά καιρούς να τοποθετηθεί για κρίσιμα ζητήματα της πολιτικής – πρόσφατα ούτε λίγο ούτε πολύ υπονόησε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους- εν τέλει φαίνεται πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό του οποίου αυτόπτης μάρτυρας ήταν το tomanifesto.gr.

Ο Κώστας Σημίτης έβγαινε από το Ερρίκος Ντυνάν το μεσημέρι της Δευτέρας 9/12  (περίπου στις 15.00) για να επιβιβαστεί σε όχημα που τον περίμενε. Στο πλευρό του ο άνδρας της προσωπικής του ασφάλειας.

Κατά την έξοδό του συναντήθηκε με έναν ηλικιωμένο ο οποίος όταν τον αναγνώρισε γύρισε προς τον πρώην πρωθυπουργό και του είπε: «μάς κατέστρεψες και είσαι φράπα, αλλοίμονο σ’ εμάς».

Ο Κώστας Σημίτης είτε δεν άκουσε είτε προσποιήθηκε πως δεν άκουσε. Σε κάθε περίπτωση απομακρύνθηκε με βήμα ταχύ…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr