Τα «έψαλαν» στον Σημίτη

141
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Σημίτης: Όχι άλλες

Μπορεί να εγκατέλειψε επί της ουσίας την ενεργό πολιτική εδώ και δεκαπέντε χρόνια, μετά τις εκλογές του 2004 οπότε και ηττήθηκε από τον Κώστα Καραμανλή αλλά ο Κώστας Σημίτης παραμένει… στις καρδιές των Ελλήνων.

Αν και κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να δίνει γραμμή καλώντας τον κατά καιρούς να τοποθετηθεί για κρίσιμα ζητήματα της πολιτικής – πρόσφατα ούτε λίγο ούτε πολύ υπονόησε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους- εν τέλει φαίνεται πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό του οποίου αυτόπτης μάρτυρας ήταν το tomanifesto.gr.

Ο Κώστας Σημίτης έβγαινε από το Ερρίκος Ντυνάν το μεσημέρι της Δευτέρας 9/12  (περίπου στις 15.00) για να επιβιβαστεί σε όχημα που τον περίμενε. Στο πλευρό του ο άνδρας της προσωπικής του ασφάλειας.

Κατά την έξοδό του συναντήθηκε με έναν ηλικιωμένο ο οποίος όταν τον αναγνώρισε γύρισε προς τον πρώην πρωθυπουργό και του είπε: «μάς κατέστρεψες και είσαι φράπα, αλλοίμονο σ’ εμάς».

Ο Κώστας Σημίτης είτε δεν άκουσε είτε προσποιήθηκε πως δεν άκουσε. Σε κάθε περίπτωση απομακρύνθηκε με βήμα ταχύ…