«Μη γνώτω η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου» είναι η κατάσταση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ σε βαθμό που να εκτίθενται συνεχώς και να... δικαιώνουν εν μέρει τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος ανέλαβε το πολιτικό κόστος (ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει πίσω) να κλείσει την κομματική εφημερίδα «Η Αυγή» τουλάχιστον το καθημερινό φύλλο. 

Λίγο πριν από τις 18.00 το γραφείο τύπου του κόμματος έβγαλε μια ανακοίνωση η οποία αφορούσε την κλήση στον Γρηγόρη Δημητριάδη να καταθέσει ενώπιον του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση για την υπόθεση των υποκλοπών. Και διερωτάται η Κουμουνδούρου αν «καλείται ως μάρτυρας σε μια υπόθεση ή ως ύποπτος για τέλεση αδικημάτων». 

Βέβαια δεν θα έμπαιναν στον κόπο να ταλαιπωρούνται με άνευ αντικειμένου ερωτήσεις αν επισκέπτονταν τον ιστότοπο της εφημερίδας η οποία ενημέρωνε ήδη από τις 15.33 πως «δύο χρόνια μετά τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές, ο Γρηγόρης Δημητριάδης κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση, καθώς εκείνη την περίοδο ήταν γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του οποίου είναι επίσης ανιψιός». Το αυτονόητο δηλαδή! 

Το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από το πάντα εύστοχο λογαριασμό του «Χ» Georghy Zhukov το οποίο σχολίασε: «στον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιούνται τώρα εάν ο Δημητριάδης κατέθεσε ως μάρτυρας ή ως ύποπτος όταν η εφημερίδα του κόμματος έγραψε πριν από ένα τρίωρο ότι εκληθη να καταθέσει ως μάρτυρας. Ούτε οι ίδιοι δεν διαβάζουν Αυγή και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί κλείνει…». Άδικο δεν έχει... 

Δείτε την ανάρτηση