ΣΥΡΙΖΑ: Όλα γύρω από το σεξ

by news

Στο εξής, και αρχής γενομένης από την προσεχή Παρασκευή, κάθε φορά που ο Αλέξης Τσίπρας θα κουνάει το δάκτυλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεσαία τάξη, ο Πρωθυπουργός αντί απάντησης πρέπει να του δείχνει τον Παύλο Πολάκη.

Κάθε φορά που ο πρόεδρος Αλέξης θα σκίζει τα καλσόν του για τη φορολογία και θα βουρκώνει ενθυμούμενος τα έρημα του νιάτα που Τσακαλακωθήκανε, πρέπει να τον επαναφέρουν με… μαλάξεις τεχνικής Πολάκη. Όπως αυτές που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη μεσαία τάξη.

Αυτή που όπως ομολόγησε ο Παύλος Πολάκης «πηδήξανε» άνευ σιάλου. Διότι, όπως είχε πει και ο «πνευματικός» πατέρας όλων αυτών των όψιμων υπερασπιστών της μεσαίας τάξης, ο Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν, το αχαλίνωτο σεξ δεν συνάδει με τις αρχές της Αριστεράς.

Τι είχε πει και παρέβλεψε ο ΣΥΡΙΖΑ; Ότι, «Οι υπερβολές στη σεξουαλική δραστηριότητα είναι ένα σημάδι αποσύνθεσης της μπουρζουαζίας». Στην προκειμένη περίπτωση η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα… διευκόλυνε τους μπουρζουάδες.

Αντί να… υπερβάλουν μεταξύ τους και να αποσυντίθενται, τους… αποσύνθεσε μέχρι τελικής πτώσεως. Αμ μη τι άλλο επί ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μάθαμε όλα όσα έπρεπε να ξέρουμε γύρω από το σεξ. Πληρώσαμε κάτι παραπάνω, αλλά πως αλλιώς θα… σκίζονταν τα μνημόνια;

Ο Ιός

Σχετικα Αρθρα