Στο παλμαρέ (παλιού και «νέου») του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι δολοφονίες χαρακτήρα, με μια... προτίμηση στα γυναικόπαιδα.

Τα σκοτεινά χρόνια του 2015-2019, που όλα τά ’σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η λάσπη, είχαν –μεταξύ άλλων– στοχοποιηθεί: ο Κυριάκος Μητσοτάκης , η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Ανδρέας Λοβέρδος, η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Διονύσης Σαββόπουλος, μη φιλικοί δημοσιογράφοι στο καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ και –για ευνοήτους λόγους– κάποιοι ισχυροί επιχειρηματίες με «φουσκωμένα πορτοφόλια».

Το σχέδιο ήταν σατανικό και παρέπεμπε στο σταλινικό καθεστώς, στο οποίο όμνυαν πολλοί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στο στενό περιβάλλον του Αλ. Τσίπρα.

Αρχικά, «ανακάλυπταν» κάποιο «σκάνδαλο» του στόχου. Στη συνέχεια τον κρεμούσαν, μέσω φιλικών τους ΜΜΕ, στα μανταλάκια. Μετά ερχόταν το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει εξηγήσεις από το «θύμα». Και στο τέλος αναλάμβαναν τη βρόμικη δουλειά τα μοβόρικα και σιχαμένα συριζοτρόλ –ανώνυμα και επώνυμα. Η (βρόμικη) δουλίτσα είχε γίνει.

Οικογένειες διασύρθηκαν, υπολήψεις «εκτελέστηκαν», χαρακτήρες πολιτικών δολοφονήθηκαν, δημοσιογράφοι συνελήφθησαν και επιχειρηματίες έβλεπαν το ΣΔΟΕ κάθε μέρα στις επιχειρήσεις τους. Αυτά τα «ωραία» συνέβαιναν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Κι αυτά τα «ωραία» προσπαθούν κάποιοι μουστερήδες της Κουμουνδούρου να επαναφέρουν εν έτει 2024 ξανά στην πολιτική σκηνή. Δεν θα το καταφέρουν, αλλά καλού-κακού ας έχουν τον νου τους οι κυβερνώντες, γιατί τα φίδια δεν τα χαϊδεύεις ποτέ. Στοιχειώδες, Γουάτσον.