Συνελήφθη ο οπαδός του Παναθηναϊκού για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης το βράδυ της Πέμπτης Η αστυνομία τον συνέλαβε στο σπίτι του όπου γίνεται έρευνα.

Πρόκειται για γνωστό 24χρονο οπαδό του Τριφυλιού, η παρουσία του οποίου στα επεισόδια φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε διάφορα περιστατικά οπαδικής βίας. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι από το οπτικό υλικό προκυπτει πως ανήκε σε αυτούς που οδηγούσαν τους χούλιγκανς προς το γήπεδο της ΑΕΚ.

Να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς δεν είναι το ίδιο άτομο με τον οπαδό του Παναθηναϊκού που είχε γνωστοποιήσει με ανάρτηση του στα social media ότι είχε λάβει μέρος στα επεισόδια.

Εν τω μεταξύ, ευρήματα που εκτιμάται ότι θα οδηγήσουν σύντομα στην έκδοση και νέων ενταλμάτων σύλληψης, μετά από αυτό που εκδόθηκε την Παρασκευή σε βάρος Έλληνα υπηκόου, έχουν στα χέρια τους οι δικαστικές αρχές που ερευνούν την αιματηρή συμπλοκή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ η οποία κατέληξε στην δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, μετά το ένταλμα σε βάρος οπαδού του Παναθηναϊκού, φέρεται ότι θα είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα επεισόδια, Οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους μία σειρά από συγκεκριμένα ευρήματα που εξετάζονται και η αξιοποίηση των οποίων αναμένεται ότι θα φέρει ενώπιον της δικαστικής λειτουργού νέους κατηγορούμενους.