Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον δις πρωταθλητή Ευρώπης, Ανδρέα Βαζαίο, και τον προπονητή του, Αλέξανδρο Νικολόπουλο.

Ο κ. Αυγενάκης θέλησε να συναντήσει και να συγχαρεί από κοντά τον Έλληνα κολυμβητή, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Γλασκώβης, κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια (200μ. μικτή ατομική με ρεκόρ Ευρώπης, 200μ. πεταλούδα) κι ένα χάλκινο (100μ. μικτή ατομική).

Ο υφυπουργός Αθλητισμού διαβεβαίωσε ότι η προετοιμασία των αθλητών ενόψει των Ολυμπιακών του Τόκιο παραμένει απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης και επανέλαβε ότι σύντομα θα παρουσιαστεί η καμπάνια για την ενίσχυσή τους.

Σε ανάρτησή του στο Twitter μετά τη συνάντηση, ανέφερε: «Είχα τη χαρά να συγχαρώ από κοντά τον δις Πρωταθλητή Ευρώπης στην πισίνα, Ανδρέα Βαζαίο & τον προπονητή του, Α. Νικολόπουλο. Τους διαβεβαίωσα ότι είναι απόλυτη προτεραιότητά μας οι αθλητές εν όψει @Tokyo2020 και πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε την καμπάνια με πρωταγωνιστές τους ίδιους!».