Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Κορωπίου, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς έξω από το ΚΕΠ, στην οδό Αγίων Αναργύρων, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου. Νεότερες πληροφορίες του notianatolika.gr, αναφέρουν ότι στο ΚΕΠ έφτασαν τρεις άνδρες προκειμένου ένας από αυτούς να επικυρώσει το γνήσιο της υπογραφής του.

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασαν και δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν έξι άτομα τα οποία αποβιβάστηκαν και συνεπλάκησαν με τους τρεις.

Κάποια στιγμή ένας από τους “επιτιθέμενους” τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε έναν από τους τρεις στο πόδι.

Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στα δύο αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν.

Άλλες πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι οι τρεις άνδρες που περίμεναν στο ΚΕΠ ήταν Ρομά με αλβανικά διαβατήρια ενώ φέρεται να υπάρχει στενή συγγενική σχέση ανάμεσα στο θύμα και κάποιους από τους θύτες.

Τις παραπάνω πληροφορίες επιβεβαίωσε μιλώντας στο notioanatolika.gr και ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης:

«Πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων Αλβανών για το ποιοι θα ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών στην περιοχή. Έχουμε επισημάνει επανειλημμένα την κατάσταση και αυτό είναι το αποτέλεσμά της. Στο συγκεκριμένο περιστατικό επρόκειτο για Αλβανούς Ρομά στους οποίους επιτέθηκαν ομόφυλοί τους. Ο πυροβολισμός στο πόδι ήταν προειδοποίηση», ανέφερε ο κ. Κιούσης.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο βρίσκονταν αρκετοί πολίτες ενώ αποφεύχθηκαν τα χειρότερα αφού το θύμα, λόγω των υγειονομικών μέτρων, δεν εισήλθε στο εσωτερικό του ΚΕΠ.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες του iefimerida.gr οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν ένα ασημί Οpel, ο οδηγός του οποίου φαίνεται να άνοιξε πυρ κατά ενός λευκού ΙΧ μέσα στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας 50 ετών.