Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απο την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και καταχειροκροτήθηκε στην αρχή της ομιλίας που έκανε στην εκδήλωση για την παρουσίαση της Μελέτης Ανάπτυξης του Μετρό, στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη μεγάλη νίκη του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη (2-1) και οι άνθρωποι του πανηγύρισαν με την ψυχή τους τον τίτλο, με τον αρχιτέκτονα του ασπρόμαυρου θριάμβου Ραζβάν Λουτσέσκου να γνωρίζει καθολική αποθέωση.

Μία ημέρα αργότερα, σήμερα Δευτέρα δηλαδή, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δεχτεί τα συγχαρητήρια και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιτυχία του Δικεφάλου, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να συναντάει τυχαία τον Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη και να του απονέμει τα εύσημα στο πλαίσιο της συνομιλίας τους.

Ραζβάν Λουτσέσκου και Κυριάκος Μητσοτάκης είχαν κάνει κράτηση σχεδόν την ίδια ώρα στο γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και ήταν ευκαιρία να ανταλλάξουν κουβέντες και να συζητήσουν σε χαλαρό κλίμα.

Είχε προβλέψει τον πρωταθλητή ο Πρωθυπουργός

Η κατάκτηση αυτή του πρωταθλήματος έρχεται να δικαιώσει και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μόλις την Παρασκευή από τα Γιαννιτσά έκανε πρόβλεψη σε μικρά παιδιά πως ο ΠΑΟΚ θα είναι ο φετινός πρωταθλητής. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε στα Γιαννιτσά για το αν θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να απαντά ότι θα το πάρει διότι το αξίζει. Φυσικά αυτή η απάντηση έγινε viral στα social media, με χρήστες να αναφέρουν ότι θα επαληθευτεί και αυτή η πρόβλεψη του ενώ άλλοι ανέφεραν χιουμοριστικά ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία ελπίδα. Να όμως που μια ακόμη πρόβλεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επαληθευτεί ξανά για το ποδόσφαιρο, όταν πριν λίγες ημέρες προέβλεψε με επιτυχία ότι θα προκριθούν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός στο final 4 της Euroleague. Μάλιστα γι'αυτήν την επιτυχημένη πρόβλεψη έκανε και TikTok αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Γατάκια, εγώ γκαντέμης;».