Ο ΠΑΟΚ είναι ο φετινός πρωταθλητής μετά την νίκη επί του Άρη με 2-1. Η κατάκτηση αυτή του πρωταθλήματος έρχεται να δικαιώσει και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μόλις την Παρασκευή από τα Γιαννιτσά έκανε πρόβλεψη σε μικρά παιδιά πως ο ΠΑΟΚ θα είναι ο φετινός πρωταθλητής. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε στα Γιαννιτσά για το αν θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να απαντά ότι θα το πάρει διότι το αξίζει. Φυσικά αυτή η απάντηση έγινε viral στα social media, με χρήστες να αναφέρουν ότι θα επαληθευτεί και αυτή η πρόβλεψη του ενώ άλλοι ανέφεραν χιουμοριστικά ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία ελπίδα. Να όμως που μια ακόμη πρόβλεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επαληθευτεί ξανά για το ποδόσφαιρο, όταν πριν λίγες ημέρες προέβλεψε με επιτυχία ότι θα προκριθούν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός στο final 4 της Euroleague. Μάλιστα γι'αυτήν την επιτυχημένη πρόβλεψη έκανε και TikTok αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Γατάκια, εγώ γκαντέμης;».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με την πρόβλεψη Μητσοτάκη για τον ΠΑΟΚ:

@sportal.gr

🗣️🦅 «Ο ΠΑΟΚ αξίζει το πρωτάθλημα» Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε θέση για την μάχη του πρωταθλήματος! #sportal #paokfc #mitsotakis

♬ πρωτότυπος ήχος - Sportal.gr