Τεράστιας σημασίας διπλό πανηγύρισε σήμερα (9/4) ο Απόλλωνας στην Κρήτη. Όπου, για την 3η αγωνιστική των play outs στη Super League 1, επικράτησε του ΟΦΗ με 2-1. Παίρνοντας μεγάλη «βαθμολογική ανάσα», η οποία του επιτρέπει να διατηρεί βάσιμες τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν συνόδεψαν την ανωτερότητά τους με γκολ. Γεγονός που αξιοποίησαν οι φιλοξενούμενοι με τον καλύτερο (γι’ αυτούς) δυνατό τρόπο.

Προηγήθηκαν με τον Φατιόν (45’+3′). Οι Κρητικοί ισοφάρισαν με τον Λουίζ Φελίπε (70′) αλλά οι «κυανόλευκοι» δεν κατέθεσαν τα «όπλα». Αναζήτησαν το γκολ και το πέτυχαν με τον Σλίβκα (78′).

Πλέον, η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει 19 βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους από τη Λαμία. Ο ΟΦΗ παρέμεινε στους 40

ΟΦΗ: Επασί, Γιαννούλης, Πασαλίδης (84′ Ουές), Βούρος, Μαρινάκης (54′ Μπαλογιάννης), Μεγιάδο (84′ Μπουζούκης), Νέιρα, Στάικος (54′ Τοράλ), Λάμπρου, Τσιλιανίδης (54′ Ντε Γκουζμάν), Φελίπε

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σόρτσαν, Βιτλής, Μπρούνο Άλβες, Ντομίνγκες, Ντεντάκης, Κάστρο, Σλίβκα, Φατιόν (65′ Τσίμπσαχ), Μαρτίνες (84′ Φερνάντες), Ντάουντα (46′ Ρόγκνε), Ιωαννίδης (84′ Εμπακόγκου)