Με «γλυκόπικρη γεύση» έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο τα στελέχη του Απόλλωνα, μετά τη σημερινή (16/4) ισοπαλία 1-1 με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play outs στη Super League 1.

" "

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φερνάντες (59′) και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ντάουντα (81′). Έτσι, δεν έχασαν αλλά ούτε κέρδισαν. Ο ένας βαθμός είναι προτιμότερος από κανέναν, στην (υπερ)προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή, αλλά σίγουρα είναι λιγότερο χρήσιμος από τους δύο.

Πλέον, ο Απόλλωνας έχει 20 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Λαμία, και ο αδιάφορος Βόλος έμεινε στους 35.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σόρτσαν, Ντεντάκης, Βιτλής, Μπρούνο Άλβες (73’ Φερνάντες), Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Κάστρο (73’ Τσίμπσα), Μαρτίνες (86’ Κραγιόπουλος), Φατιόν, Σλίβκα (60’ Εμπακογκού), Ντάουντα

Στον πάγκο έμειναν οι: Κότσαρης, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα (77’ Κορέα), Σιέλης, Άλχο, Γκιουλέν, Μεταξάς (60’ Ριένστρα), Φερνάντες (88’ Τριανταφύλλου), Ρεγκατέν, Ροσέρο, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ