Στους δρόμους της Αθήνας 300 νέα λεωφορεία

by Manifesto

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά η ένταξη των 300 νέων λεωφορείων που θα αποκτηθούν με leasing για τα επόμενα τρία συν ένα έτη, στον στόλο των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός προϋπολογισμού 50 εκατομμυρίων ευρώ για την προμήθεια των νέων οχημάτων, με τις προσφορές τριών, από τους συνολικά τέσσερις υποψήφιους, να γίνονται δεκτές.

Πρόκειται για την Εθνική Leasing Οχημάτων, θυγατρική του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, η οποία θα προμηθεύσει την ΟΣΥ με περίπου 120 οχήματα, τον όμιλο Σαρακάκη που υπέβαλε προσφορά για 75 λεωφορεία, ενώ περίπου 100 οχήματα θα μισθωθούν από τη Med Bus&Truck Center του ομίλου Παπαδάκη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του economistas.gr, να εγκριθούν τα οριστικά αποτελέσματα του διαγωνισμού από το διοικητικό συμβούλιο της ΟΣΥ, ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος έλεγχος της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα