Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών οδηγείται σήμερα ο Aπόστολος Λύτρας, o οποίος χθες το βράδυ παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης. Ο δικηγόρος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας και σήμερα θα παρουσιαστεί στην Ευελπίδων καθώς σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του τα ξημερώματα της Κυριακής και κατόπιν μηνύσεων της ίδιας.

Σε δήλωσή του, έξω από το αστυνομικό τμήμα Παλλήνης ο ποινικολόγος επανέλαβε ότι έχει κάνει λάθος και θα πληρώσει για αυτό, προσθέτοντας ωστόσο πως εκτιμά ότι από ένα σημείο και έπειτα φτάνουμε στην υπερβολή. «Είναι δεδομένο ότι φταίω, μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω, δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ κάποιο αντίστοιχο περιστατικό, το λέει και η ίδια. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι υπάρχουν και τρία παιδιά. Δεν περιμένω από τους δημοσιογράφους επειδή ξέρω πολύ καλά το παιχνίδι αυτό να τα σεβαστείτε. Τουλάχιστον οι δικοί μου άνθρωποι που θα με ακούσουν. Δεν είναι οικογενειακή ευθύνη, η ευθύνη είναι δική μου», είπε.

Ο Απόστολος Λύτρας, αφού προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα, άσκησε μήνυση σε βάρος της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε η γυναίκα μετέβη στο ΑΤ Παλλήνης, καθώς όμως η κατηγορία που της αποδόθηκε είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, δεν προβλέπεται κράτηση.