Από τον περασμένο Οκτώβριο, η «Ωμέγα Τσάπαλος ΑΕ», επίσημος διανομέας των αυτοκινήτων Peugeot, Citroën, DS Automobiles και Οpel, έχει εγκατασταθεί στο ισόγειο του πολύπαθου κτηρίου της οικογένειας Καμμένου στη Συγγρού. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μάλλον δεν πήγε και τόσο καλά η επιχείρηση «επαναλανσαρίσματος» του ονόματος «Καμμένος» στην αγορά αυτοκινήτου.

Τα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτων «Η. Καμμένος ΑΕ», είχαν γίνει στις 27 Ιανουαρίου 2020, με την παρουσία πλήθους επωνύμων και είχαν συνδυαστεί με δημοσιεύματα σε φίλια του πρώην υπουργού μέσα ενημέρωσης. Η εταιρεία διατήρησε την επωνυμία, με την οποία ο πατέρας του Πάνου, ξεκινώντας τη δεκαετία του ’60 από μια μάντρα αυτοκινήτων στη Συγγρού, έχτισε μια σημαντική επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων που γνώρισε μέρες δόξας τις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Από το 1960 μέχρι σήμερα η «Η. Καμμένος ΑΕ» έχει αντιπροσωπεύσει πολλές γνωστές αγαπημένες εταιρείες. Τα πρώτα χρόνια εισήγαγε αυτοκίνητα από ανατολικές χώρες της Ευρώπης. Ακολούθησαν η Γενική Αντιπροσωπεία της Daihatsu στην Ελλάδα, η Kawasaki και συμμετοχή στη Lancia. Κατά τη δεκαετία του ’70 επεκτάθηκε και στις μοτοσικλέτες Triumph, Ducatti και Lambretta, ενώ υπήρξε και αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Hino Contessa, Saab, Aston Martin και Alfa Romeo.

Το συγκεκριμένο κτήριο είχε προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί στις 18 Ιανουαρίου, αλλά κατόπιν προσφυγής του Πάνου Καμμένου, η διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης ανεστάλη έως την οριστική απόφαση επί της έφεσης.