Στις 18.00, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, θα γίνουν ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενδέχεται να προχωρήσει σε ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, προκειμένου να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις που θα συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συγκεκριμένες αλλαγές θα ανακοινώνονταν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό πως η σημαντικότερη αλλαγή από αυτές πρόκειται να γίνει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο επανέρχεται, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Οικονόμου. Αναμένεται, επίσης, να αντικατασταθεί και ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πιθανός αντικαταστάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Υγείας θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όσον αφορά το ποιος θα καλύψει τη θέση του κ. Γεωργιάδη στο υπουργείο Εργασίας, ακούγεται το όνομα του Κώστα Τσιάρα, ενώ δεν αποκλείεται να αναβαθμιστεί ο υφυπουργός Βασίλης Σπανάκης.