Τη στήριξή του στον Ευκλείδη Τσακαλώτο εξέφρασε σήμερα το πρωί στο Mega, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος αναφέρθηκε και γενικότερα στην προεκλογική εσωκομματική μάχη του κόμματος της Κουμουνδούρου. 

«Είμαστε στο ίδιο κόμμα, δεν μπορεί να απέχουν πολύ οι πλατφόρμες μεταξύ τους σε σχέση με την ιδεολογικο-πολιτική. Το μέλλον ενός κόμματος δεν εξαρτάται από την διαδικασία εκλογής προέδρου εκτός και αν κάποιος θέλει να την διασπάσει.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βίτσας και πρόσθεσε: «Με Ευκλείδη Τσακαλώτο πιστεύω πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επανέλθει σε τροχιά κυβερνητικότητας.»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «το ζήτημα είναι να καταπιαστεί με τα δέοντα προβλήματα, που έχουμε πολλά ζητήματα ανοιχτά. Αυτό πρέπει να δει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος θα ψηφίσει τον κ. Τσακαλώτο για την θετική του ατζέντα. Θα με ενδιέφερε να μάθω την γνώμη του Αλέξη Τσίπρα αλλά είναι αποκλειστικό δικαίωμά του να την εκφράσει ή να μην την εκφράσει.», ενώ για την Έφη Αχτσιόγλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κ. Αχτσιόγλου».