Στήριξη στο δημόσιο σχολείο υποσχέθηκε ο Κ. Μητσοτάκης (video)

12

Στον αγιασμό του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου παρέστη ο πρωθυπουργός, ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει συμβουλές στα πρωτάκια και διαβεβαιώσεις για στήριξη του δημόσιου σχολείου και της δημόσιας εκπαίδευσης.

«Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι μαζί σας για να γιορτάσουμε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μία χρονιά, στην οποία θα χτυπήσει το κουδούνι σε 4.500 δημοτικά σχολεία και σε 5.500 νηπιαγωγεία σε όλη τη χώρα, με δασκάλους και βιβλία στη θέση τους», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είναι πράγματι ξεχωριστά αυτά τα χρόνια. Να χαίρεστε τη γνώση και τις εμπειρίες του σχολείου, να σέβεστε του δασκάλους σας, να ακούτε τους γονείς σας και να μην τους κάνετε τη ζωή δύσκολη», πρόσθεσε, απευθυνόμενος στους μαθητές.

«Εκτιμούμε και σεβόμαστε τον δύσκολο ρόλο που επιτελούν», τόνισε για τους εκπαιδευτικούς και διαβεβαίωσε πως «θα είμαστε κοντά τους». «Θα στηρίξουμε το δημόσιο σχολείο, τη δημόσια εκπαίδευση, την επιμόρφωση των δασκάλων, θα ξαναδούμε τα προγράμματα των σπουδών, με περισσότερες διαδραστικές εμπειρίες, με περισσότερη στήριξη στις μαθησιακές δυσκολίες» επεσήμανε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr