Στη διάθεση των δομών της Λάρισας έθεσε εαυτόν ο Χρίστος Λιάπης, στο πλαίσιο της ψυχολογικής υποστήριξης συγγενών και λοιπών εμπλεκομένων στην τραγωδία των Τεμπών.

Ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, ψυχίατρος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή τον Αναπληρωτή Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Σταύρο Παπαγεωργίου, όσο και τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Γρηγόρη Βλαχάκη, ότι βρίσκεται στη διάθεση των δομών της πόλης (στην οποία ο ίδιος μεγάλωσε) για την προσφορά ψυχιατρικής φροντίδας και υποστηρικτικής παρέμβασης στους συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Παράλληλα, ο κ. Λιάπης, που διατηρεί ψυχιατρικό ιατρείο και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμπάκα, κατά τις ημέρες της παρουσίας του στην πόλη αυτή την εβδομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, σε όσους από τον νομό Τρικάλων και την ευρύτερη περιοχή, σχετίζονται, κάθ´ οιονδήποτε τρόπο, με το πολύνεκρο δυστύχημα.

Σημειώνεται ότι η Καλαμπάκα θρηνεί 3 φοιτήτριες, που βρίσκονταν στο μοιραίο τρένο.