Επίσκεψη στο νομό Κορινθίας πραγματοποίησε η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο και μέλη της ΔΕΕΠ Κορινθίας.

«Έχουμε έναν σημαντικό αγώνα μπροστά μας, τις ευρωεκλογές. Πρέπει να εξηγήσουμε στον κόσμο ότι δεν πρόκειται για μια χαλαρή ψήφο αλλά για μέλλον της Ελλάδας», ανέφερε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της στα στελέχη του κόμματος από όλο τον νομό, με τα οποία συναντήθηκε στα γραφεία της ΔΕΕΠ στην Κόρινθο.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα κριθεί ποια πολιτική δύναμη είναι ικανή να εξασφαλίσει από την Ευρώπη περισσότερους πόρους για τη χώρα μας, αλλά και να διεκδικήσει μια πιο ευέλικτη Αγροτική Πολιτική για τους αγρότες - ανάμεσα τους και οι αγρότες της Κορινθίας που έχουν πληγεί από την κλιματική κρίση».

Η κυρία Συρεγγέλα συμπλήρωσε ότι «στις επερχόμενες εκλογές οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα δηλώσουν αν επιθυμούν η χώρα μας να έχει σταθερότητα, σιγουριά και συνέχεια ώστε να παραμείνει στην τροχιά ανάπτυξης που ακολουθεί με επιτυχία τα τελευταία πέντε χρόνια».

image00002.jpeg

Η Γραμματέας της ΝΔ επισκέφτηκε και το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου την υποδέχτηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Καρπούζης και δήλωσε ότι «έχουμε δεσμευτεί πως μία από τις πρώτες μας προτεραιότητες την τετραετία αυτή είναι η Υγεία. Ενισχύουμε τις υποδομές των Νοσοκομείων μας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά και με νέες προσλήψεις. Στην Πελοπόννησο από το 2019 έχουν γίνει περισσότερες από 1.000 προσλήψεις ιατρικού προσωπικού». Η Γραμματέας συναντήθηκε και με εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και συζήτησε μαζί τους τα καθημερινά ζητήματα που αντιμετωπίζουν και τις βελτιώσεις που χρειάζεται να γίνουν από την πλευρά της Πολιτείας.

Στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή, τους περιφερειακούς Συμβούλους Αθηνά Κόρκα, Χρήστο Μουρίκη, Χρυσοβαλλάντη Μέλλο, Γιώργο Χασιδίκη και εκπροσώπους τοπικών φορέων και συζήτησαν για τα αναπτυξιακά έργα στην Κορινθία και την ανάγκη εξεύρεσης περισσότερων πόρων για έργα υποδομών που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των Κορινθίων.

image00003.jpeg

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας, καθώς και το Οινοποιείο Κουτσοδήμου. Εκεί η Γραμματέας της ΝΔ συναντήθηκε με τοπικούς επιχειρηματίες και συζήτησαν για τις αγροτικές αποζημιώσεις που κατατέθηκαν πρόσφατα, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα.

image00006.jpeg