Στη δούλεψη του Αβραμόπουλου (κάμποσα) ΣΥΡΙΖΟτρολ!

2904

Ούτε… υπάλληλοι του Δημήτρη Αβραμόπουλου να ήταν, μερικά από τα πιο “διάσημα” ΣΥΡΙΖΟτρολ, δεν θα έγραφαν αυτά που γράφουν τις τελευταίες ώρες.

Τι λένε λοιπόν αυτά τα καημένα και ψεκασμένα ΣΥΡΙΖΟτρόλ και δεν καταλαβαίνουν: Ότι δήθεν ο Αβραμόπουλος μαζί(!!!) με τον Σωτήρη Τσιόδρα ζημίωσαν το 2009 το ελληνικό δημόσιο με τα περίφημα εμβόλια για την πανδημία Η1Ν1. Μάλιστα ποστάρουν και μια φωτογραφία από κάποια συνέντευξη της εποχής και… έγινε η δουλίτσα. Βγήκε το μεροκαματάκι.

Ποια είναι, όμως, η αλήθεια που αγνοούν ή αδυνατούν να αντιληφθούν όλοι αυτοί οι “κουκουλοφόροι” των social media; Το 2014 η εισαγγελία διαφθοράς ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕ τη σχετική υπόθεση.

Όπως προκύπτει από το πόρισμα οι υπογράφοντες εισαγγελείς έκριναν ότι δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικών διώξεων και δεν υπήρξε ΖΗΜΙΑ του δημοσίου από την προμήθεια των εμβολίων.

Δηλαδή, μετά από έρευνες μηνών και δεκάδες καταθέσεις έκριναν οι δικαστές ότι όλες αυτές οι καταγγελίες ήταν για τον… κουβά.

Συμπερασματικά, έχουν την κατανόησή μας τα καημένα και καμένα στον εγκέφαλο ΣΥΡΙΖΟτρολ. Εξάλλου, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, όπως είναι και δικαίωμα τους να αυτοεξευτελίζονται!

Δείτε ΕΔΩ τα σχετικά έγγραφα που πρώτο tomanifesto.gr είχε αποκαλύψει στις 29/11/2019 και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τα ανόητα ΣΥΡΙΖΟτρολ, που νομίζουν πως έτσι χτυπάνε τον Αβραμόπουλο και τον Τσιόδρα.

ΥΓ. Τα όσα βλακωδώς ισχυρίζονται τα ΣΥΡΙΖΟτρολ σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης.
“Για να καταλάβετε το ψεύδος ακομη και τωρα αναφέρονται οι του ΣΥΡΙΖΑ σε 16 εκ εμβόλια που δήθεν πληρωσε η Ελλάς για Η1Ν1 με υπουργό τον
@Avramopoulos. Δεν θα σας πουν οι ψευτες οτι τελικα η χώρα παρέλαβε και πληρωσε μολις 3,5 εκ. Εμβόλια κ κέρδισε κ τα διοικητικά δικαστηρια”.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr