Την αντίθεσή του στην απαγόρευση εισόδου στα θέατρα για τους ανεμβολίαστους εξέφρασε ο Λάκης Λαζόπουλος κάνοντας λάθος για διχαστικές επιλογές. Ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Την ώρα που ο νόμος είναι σαφής για την είσοδο των ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους, ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» εκτίμησε ότι… «έχει περιοριστεί η ελευθερία του κόσμου. Δεν αντέχει κανείς αυτή την αβεβαιότητα» και ότι «ο Έλληνας θέλει να αποφασίζει μόνος του» και ότι «δε θα επιτύχουμε το τείχος ανοσίας. Πιστεύω ότι η μάσκα θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια να φύγει από τη ζωή μας. Από την αρχή δεν ήταν μια εύκολη ιστορία».

Σοκάροντας όσους παρακολουθούσαν δεν δίστασε να εκφράσει την αντίθεσή του για το να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, όπως τα θέατρα, μόνο οι εμβολιασμένοι. «Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Πρέπει να συνυπάρχουμε. Φτάνουμε σε χαζομάρες. Δεν μας διχάζουν αλλά η πίεση δημιουργεί διχασμό. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει στο σώμα σου ότι θέλει. Εγώ εμβολιάστηκα με ό,τι συνέπειες έχει. Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο, αλλά από αυτόν που σπέρνει λάθος πληροφορίες και σπέρνει τρόμο».