Σοβαρά επεισόδια συνέβησαν πριν από λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ. Στο 8:44 υπήρξε διακοπή μαμούθ έπειτα απο το πολύ σκληρό φάουλ του Κέντρικ Ναν στον Εβάν Φουρνιέ.
Με το σκορ 80-70 υπέρ του Ολυμπιακού ο Κέντρικ Ναν έκανε ένα απαράδεκτο αντιαθλητικό φάουλ σε βάρος του Εβάν Φουρνιέ το οποίο προκάλεσε τον… κακό χαμό εντός και γύρο απο το παρκέ. Και πάλι καλά που ήταν εκεί κοντά ο Σακίλ ΜακΚίσικ ο οποίος έσπευσε να συγκρατήσει τον Γάλλο.
Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Εβάν Φουρνιέ και οπαδούς του Παναθηναϊκού στα court seats. pic.twitter.com/52jib26yTP
— SPORT24 (@sport24) June 6, 2025
Το θέμα όμως είναι ότι οι διαιτητές έχασαν την μπάλα στη φάση αυτή. Και τελικά απο το φάουλ αυτό τη μεγαλύτερη τιμωρία την δέχτηκε ο Ολυμπιακός. Γιατί; Διότι ο Φουρνιέ μερικά λεπτά αργότερα αποβλήθηκε για μια χειρονομία σε οπαδούς που τον έβριζαν.
Κοίταζαν και ξανακοίταζαν οι διαιτητές το ριπλέι για να καταλάβουν τι έγιναν. Παραδόξως όμως δεν είδαν τον Ντίνο Μήτογλου να σηκώνεται απο τον πάγκο και να μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο την ώρα της διένεξης. Κίνηση που ήταν αυτομάτως ντεσκαλιφιε για τον διεθνή ψηλό του Παναθηναϊκού.
Και για τις δύο αυτές ιστορίες. Και για την αποβολή του Φουρνιέ αλλά και για το ότι κανείς δεν είδε τι έγινε με τον Μήτογλου ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση πριν την επανέναρξη του ματς.