Σκευωρία Novartis: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επί τω έργω…

376
ΒΟΥΛΗ ΕΙΔΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Αυτό που είσαι θα φανεί σ’ αυτό που κάνεις. Και αυτό που είναι όσοι από το ΣΥΡΙΖΑ έστησαν τη σκευωρία της Novartis φάνηκε σ’ αυτό που έκαναν τα μέλη της προανακριτικής. Τι έκαναν; Μοίρασαν ένα… ενημερωτικό σημείωμα στους δημοσιογράφους στο οποίο μεταξύ άλλων διέπραξαν και μια αθλιότητα σε βάρος του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Αναφέρουν ότι ο κ. Αγγελής «έκαψε» τον τέως Επίτροπο λέγοντας ότι το FBI έδωσε λογαριασμό έλληνα πολιτικού στην Ελβετία! Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είπε ποτέ ο κ. Αγγελής. Η αλήθεια είναι ότι ο γιός του Δημήτρη Αβραμόπουλου είχε λογαριασμό στις ΗΠΑ όπου σπούδαζε. Στο σημείωμα που μοίρασαν δεν αναφέρουν επίσης ότι ο περίφημος λογαριασμός ήταν φοιτητικός και μάλιστα απέκρυψαν ότι στον εν λόγω λογαριασμό βρέθηκαν 30 χιλιάδες ευρώ ή δολάρια.

Έφθασαν μάλιστα στο σημείο να εγκαλέσουν την ΕΡΤ γιατί… απέκρυψε το όνομα του πολιτικού! Πέραν της αθλιότητας που χαρακτηρίζει την πράξη, το κωμικό είναι ότι δεν… άκουσαν τον κ. Αγγελή να αναφέρεται στους κυρίους Τσίπρα, Τζανακόπουλο και Καλογήρου. Όπως επίσης δεν άκουσαν ότι ο πρεσβευτής των ΗΠΑ είχε ενημερώσει αρμοδίως ότι στην υπόθεση δεν εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα!

Επί της ουσίας ο τρόπος με τον οποίο επιχειρούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μέλη της προανακριτικής να διαστρεβλώσουν τα όσα είπε ο κ. Αγγελής, δείχνει αυτό που θέλουν να κρύψουν. Ότι πρόκειται για μια σκευωρία που στήθηκε προκειμένου να διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία και όσους από το ΠΑΣΟΚ χάλαγαν τα σχέδια του κ. Τσίπρα. Το ψάρι όμως βρωμάει απ’ το κεφάλι και πλησιάζει η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων…

Easy Writer

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr