Σκευωρία Novartis: Βγαίνουν οι κουκούλες των “ρασοφόρων” μαρτύρων: Τρέμει την κατάθεση Φρουζή ο ΣΥΡΙΖΑ

277
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto Εγγραφο-φωτιά για τη Novartis

Η προανακριτική επιτροπή ξεκινά τις εργασίες της αύριο Τρίτη (παρά τις ασχήμιες και τους πολιτικούς τραμπουκισμούς του Πολάκη και του Τζανακόπουλου) και όπως όλα μαρτυρούν είναι αποφασισμένη να βγάλει τις κουκούλες από τους περίφημους προστατευόμενους μάρτυρες. Σημειώνεται ότι η προανακριτική θα διερευνήσει τέσσερα αδικήματα του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για την σκευωρία της Novartis.

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, από τους πρώτους που θα κληθούν να καταθέσουν στην επιτροπή θα είναι οι κουκουλοφόροι μάρτυρες (σ.σ. πρόκειται γι΄ αυτούς με τις καρναβαλικές μάσκες που περιφέρει, σαν τις μαϊμούδες στο τσίρκο, δεξιά και αριστερά ο δικηγόρος Σαράκης), δηλαδή οι “Μάξιμος Σαράφης” και “Αικατερίνη Κελέση”.

Επίσης την πόρτα της προανακριτικής θα περάσουν 3 πρόσωπα που έχουν δουλέψει στη Novartis, αλλά για διάφορους λόγους σήμερα βρίσκονται εκτός εταιρίας. Πρόκειται για την γραμματέα του Κ. Φρουζή, Μαρία Μαραγγέλη, τον Νίκο Μανία και τον Φιλήστορα Δεστεμπασίδη. Επίσης, η επιτροπή θα καλέσει και τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα Νίκο Μανιαδάκη, ο οποίος είχε την κωδική ονομασία “Γιάννης Αναστασίου”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υποβληθούν στη βάσανο των ερωτήσεων, για τη σκευωρία της Novartis, και πρόσωπα-έκπληξη.

Για παράδειγμα ακούγεται εντόνως, στη Βουλή, ότι θα κληθεί δικηγόρος, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Για την ιστορία, ο πρώτος μάρτυρας που θα καταθέσει αύριο είναι ο Κωνσταντίνος Φρουζής, για τον οποίο παρεμπιπτόντως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε, επί σχεδόν 2 χρόνια, ότι μπορούσε για να μην πει αυτά που γνωρίζει. Δυστυχώς όμως γι΄αυτούς έφτασε η ώρα των αποκαλύψεων, για τη σκευωρία της Novartis.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr