Ανακοίνωση εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, στην οποία αναφέρεται στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε σήμερα ότι το μόνο που θέλει είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικότερα, λέει τα εξής: «Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε σήμερα ότι το μόνο που θέλει είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Ίδιο λεξιλόγιο, ίδια στείρα αντιπολίτευση του "όχι σε όλα και ναι στο τίποτα", ίδια επικίνδυνη επιπολαιότητα με μη κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα, ίδιο έλλειμμα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη ο τόπος να αποκτήσει σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση».

«Αναγκαζόμαστε να πάμε σε δεύτερες εκλογές για να υπάρξει κυβέρνηση»

Στη συνέχεια προσθέτει: «Αναγκαζόμαστε να πάμε σε δεύτερες εκλογές -λόγω της απλής αναλογικής του ΣΥΡΙΖΑ- για να υπάρξει κυβέρνηση. Όχι για να λύσει τα προβλήματά της η αντιπολίτευση και το κομματικό σύστημα».

Καταλήγει, λέγοντας: «Οι πολίτες που αγαπούν την ευθύνη και επιζητούν μια ισχυρή Ελλάδα θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να πάει την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά».