Επίσκεψη με θέμα την αντεγκληματική πολιτική σε Β' Πειραιά και Ηλεία πραγματοποίησαν στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδο οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος και Ανδρέας Νικολακόπουλος. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο βουλευτής Β' Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος με απόφαση του υφυπουργού εγκρίθηκε σήμερα η διενέργεια Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού για τη μετεγκατάσταση του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού με διενεργούσα Αρχή το ΤΑΙΠΕΔ: «Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα σηματοδότησης της επίλυσης ενος χρόνιου αιτήματος της πόλης μας και της Β' Πειραιά. Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τον Κορυδαλλό». Ακόμα, ο βουλευτής ευχαρίστησε τον Κώστα Κατσαφάδο για την πρωτοβουλία. 

Παράλληλα, με τον συνάδελφο του από τον νομό καταγωγής του, την Ηλεία, Ανδρέα Νικολακόπουλο, έθεσαν ένα άλλο αίτημα. Αυτό της προώθησης του αιτήματος της ορεινής Ολυμπίας για τις φυλακές στην Ανδρίτσαινα στο πλαίσιο της νέας αντεγκληματικής πολιτικής. Ένα θέμα που είχε θέσει πρώτος προ πολλών ετών ο τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτακη, ο αείμνηστος Θανάσης Κανελλόπουλος.