Σφοδρή επίθεση Καραπαπά στον Πέτρο Κόκκαλη

by Manifesto

Με ονοματεπώνυμα μίλησε ο Κώστας Καραπαπάς για να στοιχειοθετήσει την επίθεση που δέχεται ο Ολυμπιακός από την κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του στο Κανάλι 1 του Πειραιά, ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα πρόσωπα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία κατά καιρούς έχουν κάνει πόλεμο (στα όρια του μίσους, όπως ανέφερε) στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον Ολυμπιακό:
« Ουδέποτε ο Ολυμπιακός επιτέθηκε σε έναν πολιτικό, αντιθέτως οι πολιτικοί και ειδικά αυτής της Κυβέρνησης, κάνουν επιθέσεις στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Πότε άλλοτε ακούστηκε υπουργός να λέει τι θα κάνει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού όπως έκανε ο κ. Ζουράρις; Πότε άλλοτε ακούστηκε υπουργός όπως ο κ. Βερναρδάκης να υβρίζει τον ύμνο μίας ομάδας. Που ο ύμνος είναι συνδεδεμένος με τις συλλογικές μνήμες. Ο ύμνος της κάθε ομάδας είναι συνδεδεμένος με θύμησες, με αναμνήσεις.
Δεν μπορεί να βγαίνει ένας υπουργός. Ποιος είναι ο κ. Βερναρδάκης που μπορεί να μιλήσει για τον ύμνο του Ολυμπιακού που είναι συνδεδεμένος με δάκρυα, με αναμνήσεις, με συναίσθημα. Πείτε μου αν θυμάστε κανέναν άλλον όπως τον κ. Κοντονή να έχει αυτήν τη λύσσα για τον Ολυμπιακό. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, ο κ. Κοντονής που υποτίθεται ήθελε να καταπολεμήσει τη βία, είχε κλείσει κάποτε τα γήπεδα, είχε βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημα Κυριακή και Κυριακή, δηλαδή, δύο Κυριακές. Ενδιαμέσως, την Τετάρτη, εμείς παίξαμε στο ΟΑΚΑ με 60.000 κόσμο. Δηλαδή την Κυριακή είχε κίνδυνο το πρωτάθλημα για τη βία, την επόμενη Κυριακή είχε, αλλά την Τετάρτη που έπαιζε ο Ολυμπιακός εκτός με 60.000 κόσμο αντιπάλους, δεν είχε κίνδυνο κατά τον κ. Κοντονή. Μάλιστα, εκείνος ο τελικός του Κυπέλλου θα γινόταν και Αύγουστο αν χρειαζόταν για να ήταν οι παίκτες μας στις διακοπές. Ή θα διάλεγε ο υπουργός τους επόπτες, δεν έχει ξαναγίνει αυτό.
Πάμε και στα τωρινά, ο κ. Βασιλειάδης. Είναι συμπεριφορά αυτή απέναντι στο σύνολο του Ολυμπιακού; Είναι δυνατόν να υπάρχουν ομάδες του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκούς τελικούς και να μην υπάρχει κουβέντα από κανέναν; Είναι δυνατόν να βιάζονται να πουν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και να σπρώχνονται ποιος θα πάει να βγάλει φωτογραφία και στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης με τις φανέλες του ΠΑΟΚ και να μην υπάρχει κάποιος να πει μπράβο σε αυτά τα κορίτσια που πήγαν στον ευρωπαϊκό τελικό, που έχουν σαρώσει τους ευρωπαϊκούς τίτλους τα τελευταία χρόνια; Γιατί; Δεν είναι λογικό να αναρωτιόμαστε; Δεν είναι λογικό να αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και αυτός ο ανεκδιήγητος που έκανε χειρονομίες στον κόσμο του Ολυμπιακού και ο κ. Καμμένος να δίνουν εκτάσεις επί εκτάσεων για να γίνει το νέο γήπεδο της Τούμπας;
Κι εμείς στο Παπαστράτειο που έχουμε τη μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών στο Πόλο με ευρωπαϊκό, το Champions League πέρσι στους Άνδρες, ευρωπαϊκό τελικό σχεδόν κάθε χρόνο στις Γυναίκες, να παίζουν σε τσίγκους; Περνάνε οι Πειραιώτες και τα βλέπουν, το Παπαστράτειο είναι ένα τερατούργημα φτιαγμένο από τσίγκους και εκεί μέσα χτίζονται ομάδες που παίρνουν πρωταθλήματα Ευρώπης. Αντί να δίνουν σε αυτές τις ομάδες ένα κίνητρο ώστε να γίνουν ακόμα μεγαλύτερες, δίνουν κίνητρο και πάνε να επεκτείνουν την Τούμπα για να κάνουν χάρη στον φίλο τους, τον κ. Σαββίδη.
Υπάρχει μία εχθρική στάση σε όλα τα μέτωπα. Έλεγα και για τον κ. Βασιλειάδη που είναι υφυπουργός Αθλητισμού, είδαμε σε προηγούμενη αγωνιστική όταν ο ΠΑΟΚ έπαιξε στην Ξάνθη πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ να πηγαίνουν στην Ξάνθη, όταν απαγορεύεται η μετακίνηση. Πώς γίνεται να απαγορεύεται η μετακίνηση για τους Ολυμπιακούς, τους Παναθηναϊκούς, τους ΑΕΚτζήδες και να μην απαγορεύεται και εκεί; Εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Τη βία την προκαλούν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά».
Παράλληλα, για τον Πέτρο Κόκκαλη σχολίασε: «Είναι μία πολιτική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να βγει μπροστά και να είναι ο κ. Κόκκαλης ο οποίος κάνει αυτό που κάνει τώρα. Προσπαθεί να δημιουργήσει θέματα στον κόσμο του Ολυμπιακού για να πάρει ψήφους για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά είναι χαζομάρες, αν θέλετε τη γνώμη μου. Είναι χαζομάρες, γιατί είναι ένας άνθρωπος αγράμματος και αυτά που λέει είναι αυταπόδεικτα ψέματα. Είπε, χθες, πάλι, κατηγορώντας τον κ. Μαρινάκη ότι είναι ψεύτης, ότι του κάνει επιθέσεις.
Ο κ. Μαρινάκης μίλησε μία φορά σε 5 χρόνια, σε μία συνέντευξη στον κ. Χατζηνικολάου και το μόνο πράγμα που είπε για τον κ. Κόκκαλη, εκτός από καλή επιτυχία και καλή υγεία να έχει, είναι ότι πριν από χρόνια ζητήθηκε από τον κ. Μώραλη και τον κ. Μαρινάκη, από τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη, να ενταχθεί ο Πέτρος Κόκκαλης σε αυτήν τη Δημοτική ομάδα για να έχει και μία απασχόληση καθημερινή. Αυτό είναι μία αλήθεια που την ξέρουμε όλοι αυτοί που το ζήσαμε. Δεν μπορεί να μας βγάλει κανείς τρελούς, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο Πέτρος Κόκκαλης.
Επίσης, αυτό που όλοι ξέρουμε και είναι αυταπόδεικτο, είναι ότι ο κ. Πέτρος Κόκκαλης απέτυχε παταγωδώς στον Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό που τώρα κρίνει και ομιλεί ως θεματοφύλακας της ιδέας του Ολυμπιακού, είναι ο άνθρωπος που δύο φορές τον έδιωξε ο πατέρας του κλοτσηδόν από τον Ολυμπιακό. Το ξέρουν όλοι αυτό. Όσοι τα έχουμε ζήσει από κοντά, το ξέρει ο ίδιος, το ξέρει όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού.
Απορώ ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Επίσης, ξέρει όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού ότι φεύγοντας από τον Ερασιτέχνη, άφησε 7 εκατομμύρια χρέη.
Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες ότι ο Ολυμπιακός είχε έξοδα 40 εκατομμύρια ευρώ και 40 εκατομμύρια έσοδα το 2010 όταν η δική σου διοίκηση έχει βγάλει ισολογισμό ο οποίος είναι ζημιογόνος. Και δεν είναι 40 εκατομμύρια. Είναι 50 εκατομμύρια και ήταν και άλλα 50 εκατομμύρια που είχαν προεισπραχθεί.
Για να μπει κάποιος στον Ολυμπιακό το 2010 έπρεπε να βάλει 100 εκατομμύρια για να καλύψει την τρύπα. Μιλάμε για τρύπα πολλαπλάσια αυτής που έριξε την ΑΕΚ στην τρίτη Εθνική, μιλάμε για τρύπα μεγαλύτερη από του Παναθηναϊκού όταν καταστράφηκε από την πολυμετοχικότητα και μας λέει ο κ. Κόκκαλης όταν 40 έβαζε, 40 έπαιρνε. Από πού βγαίνει αυτό; Ελπίζω μόνο, γιατί όλο το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει πάνω, αν πάει στην ευρωβουλή ο κ. Κόκκαλης, να μην έχει την εικόνα που είχε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θα είναι κρίμα να πάει στην Ευρωβουλή και να κοιμάται. Δεν είναι και σωστό, δεν είναι ωραίο σαν εικόνα».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα